28 Mart 2009 Cumartesi

FMK Hareketi!


Faili meçhul cinayetler içimizi yeterince kararttıysa sırada bir o kadar iç açıcı başka bir olaydan söz etmek istiyorum size. ''Faili Meçhul Kıyak''. Fikir babası Tunç Kılınç olan bu hareket, insan olduğumuzu hatırlamamızı ve yalnızca mutlu ederek mutlu olmamızı, ufak detaylarda karşılıksız insan sevgisini yeniden bulmamızı sağlayan yeni bir soluk gibi. Ve oynaması da oldukça kolay. İnsanlara ufak sürpizler hazırlıyorsunuz ama kimse sizin yaptığınızın farkında olmuyor. Neler yapabileceğinizi ise yalnızca hayal gücünüz belirliyor. Ve karşınızdaki insana kendisine bir iyilik yapıldığını ve bunun tesadüf olmadığını hatırlatan tek şey olay mahaline bırakmış olduğunuz bir ''faili meçhul kıyak'' kartı.

Kıyak geç denize at! Bundan güzeli var mı? Fikir atölyesinde bir kampanya biçiminde öne çıkmış olan bu hareketi yakından takip etmenizi öneriyorum. Başlamak için ;

Faili meçhul kıyak :)

1 yorum:

ugur parildak dedi ki...

bu enfes bir uygulama. ama illa ki faili mechul kiyak kartina bakilmamasi gerek. bir not da yazilip birakilabilir.. ben kücükten beri yaparim böyle işler mesela.. alt komsuya bakkaldan onlar soylemeden ekmek ve gazete almak gibi..